Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Висловлюємо співчуття постраждалим від лісових пожеж в Греції

Висловлюємо співчуття постраждалим від лісових пожеж в Греції

Молимося за Грецію. З тривогою та біллю слідкуємо за подіями в Греції. Нечуваної сили та розміру пожежа, яка все знищує на своєму шляху. Є загиблі, є постраждалі, знищені дома та майно. Греки Києва співчувають грекам Греції, поділяють їх біду та понесені втрати. ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" звертається до всіх греків та небайдужих до людського горя та  оголошує збір коштів для надання допомоги для постраждалих в Греції .Кошти прохання направляти на рахунок Товариства з приміткою " Благодійна допомога постраждалим від пожежі в Греції" . Після акамуляції на рахунку Товариства вони будуть перераховані при посередництві Посольства Греції на рахунок постраждалим. Голова ГС" Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" Корецький М. 

Інші новини

  • Звернення ГО "Союз греків України"
    Міжнародні зв'язки
    Грецька громада України шокована інформацією світових ЗМІ про нібито зростаючу допомогу з боку грецьких компаній країні-агресору в питанні обходу санкцій та висловлює з цього приводу свій рішучий протест! Ми, греки, одна з найбільших національних меншин в Україні, хочемо нагадати грецьким підприємцям і судновласникам, що росія, яка 24 лютого розпочала проти України повномасштабну війну, повністю знищила місто Маріуполь - центр грецької культури в одній з найбільших країн Європи. Місто, в якому з 24 лютого загинуло понад 25 тисяч людей, серед яких кожен п’ятий мав грецьке коріння. Росія залишила без даху над головою декілька мільйонів громадян України, серед яких левова частка – греки. Не мають прощення і оправдання жахіття, які російські військові скоїли на київщині – землі засновників грецької революції Костянтина та Олександра Іпсіланті, чернігівщині – землі грецьких купців Зосимів – людей, які фактично профінансували грецьку незалежність, одещині – центрі, де відродилася і з якої реалізувалась ідея незалежності Еллади. Те, що відбувається на новоокупованих територіях східних та південних областей України, гірше за грецьку операцію НКВС в декілька разів. Сьогодні допомога росії дорівнює знищенню демократії, свободи, здорового глузду! Ми закликаємо всі грецькі компанії, грецький бізнес та весь грецький народ сьогодні, 9 травня, сказати рішуче ОХІ російському фашизму! Ми звертаємося до влади Греції з проханням вплинути на людей, які сьогодні, допомагаючи росії обійти санкції, сприяють їй у знищенні України та всього демократичного світу!
  • Міжнародний форум " Україна пам'ятає! Світ визнає!"
    Міжнародні зв'язки
    За запрошенням Оргкомітету прийняв участь у засіданні Міжнародного форуму " Україна пам'ятає! Світ визнає!" У зв'язку з 85- ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні. Засідання Міжнародного форуму відбулося в Мистецькому арсеналі. Свою підтримку Україні засвідчили президенти країн, керівники Уряду, сенатори, депутати, очільники Міністерств закордонних справ багатьох країн, окремо слід відзначити участь у форумі - очільників та представників Світового Конгресу Українців.
  • Заява КРОДУГ з приводу виступу псевдо-українського колективу на фестивалі в Греції
    Міжнародні зв'язки
    Координаційна Рада об’єднаної діаспори українців Греції просто шокувала нас подією, що сталася на фестивалі в Греції. З заявою ви можете ознайомитися у вкладенні. Київське міське товариство греків розділяє обурення наших побратимів з Греції. Ця...