Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Семінар українських та індійських ІТ-шників в Київській Торгово-промисловій Палаті

Семінар українських та індійських ІТ-шників в Київській Торгово-промисловій Палаті

У Київській Торгово-промисловій Палаті під головуванням Віце-президента Майстренка Віталія Степановича за участю викладачів Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського пройшов семінар українських та індійських IT-шників.

Конференц-зал був повний, інтерес викликали роботи індійських програмістів.

Спілкування, обмін думками, пропозиції спільного співробітництва.

Всі говорили на одній мові - незважаючи на різні держави, континенти, релігії, ...

Наскільки швидко сьогоднішні молоді люди знаходять цю спільну мову, що диву даєшся.

І одними проблемами стурбовані, і одні вирішують завдання, і прагнуть до одного і того ж миру, спокою, результативної та цікавої роботи.

Інші новини

  • Відпочинок в Греції
    Підприємництво
    Шановні друзі! Спеціально для своїх друзів та членів ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" на літній період 2018 року з червня по серпень 2018 року розроблена програма літнього відпочинку в найкращих містах Греції на березі Егейського моря. Дев"ять днів з дорогою ( комфортабельний автобус с досвідченими водіями), шість днів -сім ночей безпосередньо в елітному отелі на березі моря з білим піском, унікальна природа, грецька гостиність, середземноморська кухня, пологий берег спеціально для відпочинку діточок. Буде можливість побачити унікальні місця. В тому числі - восьме чудо Світу " Метеори". Незабутні і тільки позитивні враження чекають на Вас. Відповідальний за організацію заходу - Голова ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" Корецький Микола Христофорович. Телефон для зв"язку 0504542879. Електронна пошта profmykolakoretskyi@ukr.net .
  • Еллада: Відпочинок для богів
    Підприємництво
    Греція – країна, що приймає гостей, немов богів Олімпу, де серед самобутньої природи панує атмосфера спокою. Чому цьогоріч варто відвідати цю країну – розповіли посол Греції в Україні, Георгіос Пукаміссас та президент Грецької національної туристичної організації Бабіс Каріталіс