Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Паломницька програма в Грецію з відвіданими Афону

Паломницька програма в Грецію з відвіданими Афону

Паломницька програма в Грецію з відвіданими Афону

14 днів/13 ночей

ПАЛОМНИЦТВО  

  Маршрут поїздки

 Київ – транзит територієй Румунії і Болгарії– Салоніки – Метеори – Керкіра - Уранополіс – Афон – транзит територією Болгарії і Румунії – Банчени -  Київ

 Тривалість і

 вартість поїздки  

 14 дней / 13 ночей  –  600 евро

 

  18.06. - 01.07.18

 Транспорт

 Автобус

 У вартість входить

Проживання в готелях в 2-х, 3-х місних номерах (9 ночів), проживання в монастирських келіях - 4 ночівлі, проїзд комфортабельним автобусом Київ - Афон - Київ, Паром на о. Корфу

У вартість НЕ входить і

додатково оплачується (з людини)

Вартість візи, страховки – 60 євро/чол., д’ямонітіріон – 25 євро;

Харчування в дорозі, переїзди по Святій Горі, відвідання платних місць та інші особисті витрати оплачуються самостійно. 

Для жінок додатково оплата за проживання 4-х ночей в готелі в м. Уранополіс – 60 євро і по бажанню екскурсія (корабель) вздовж Святої гори Афон – 20 євро.

 

1-й день 18.06 (Пн.)  7.00 - виїзд від храму св. вмц. Варвари на комфортабельному автобусі. Проїзд через Румунію. В м. Сучава заїзд в монастир і поклоніння мощам св. Іоанна Сучавського.  Транзитна ночівля .

2-й день 19.06 (Вт.): Транзит через Румунію і Болгарію. Транзитна ночівля . 

3-й день 20.06 (Ср.): Сніданок. Від’їзд в м. Салоніки і відвідини храмів св. Димитрія Солунського, св. Софії, св. Григорія Палами та ін. Переїзд в м. Каламбака (Метеора, Греція). Розміщення в готелі. Вечеря. Ночівля.

4-й день 21.06 (Чт.): Сніданок. Паломництво в монастирі Святої Метеори (відвідання 4-х монастирів). Відправлення в м. Ігумениця в порт, паром на о. Керкіра (Корфу). Розміщення в готелі. Вечеря. Відпочинок на морі. Ночівля. 

5-й день: 22.06 (Пт.) Сніданок. Відвідання храму свт. Спиридона Тріміфунтського, поклоніння мощам свт. Спиридона. Відвідани храмів і монастирів м. Керкіри. Паром в Ігуменицю, виїзд в м. Уранополіс.  Прибуття в готель. Вечеря. Ночівля.

6-й день: 23.06 (Сб.) – Сніданок. Отримання д’ямонітіріону (дозвіл на перебування) в представництві Святої Гори в м. Уранополіс (за попереднього дозволу, отриманому паломницьким відділом храму св. вмц. ВАРВАРИ). Покупка білетів на паром. Відправлення на паромі на Святу Гору. Вихід з парому на пристані монастиря (залежить від отримання д’ямонітіріона). Розміщення в монастирському готелі. Трапеза. Участь у вечірньому богослужінні.

 

6 – 10  дні. (23.06 – 27.06) АФОН 

Перебування на Святому Афоні в монастирях. Поїздки по Св. горі з відвіданням монастирів: Пантократор, Івірон, Ставронікіта, Діонісіат, св. Павла, Скиту св. Анни, Великої Лаври та інших.  Під час перебування на Святій Горі паломники живуть по уставу монастирів, відвідують церковні служби. В монастирях трапеза – 2  рази на добу: зранку і увечері.

10-й день: 27.06 (Ср.) – В 12.00 відплиття на паромі в м. Уранополіс в готель. Відпочинок на морі. Ночівля.

11-й день: 28.06 (Чт.) Сніданок. Переїзд в Суроти в монастир св. Іоанна Богослова і поклоніння святиням (могила прп. Паїсія Святогорця), виїзд через м. Салоніки в Болгарію, відвідини монастиря св. Іоанна Рильського і поклоніння мощам святого. Транзитна ночівля.

 12-й день: 29.06 (Пт.) – Переїзд через Болгарію і Румунію в Україну. Транзитна ночівля.

13-й день: 30.06 (Сб.) – Прибуття в Свято-Вознесенський монастир в Банченах (Чернівецька обл.). Розміщення в готелі. Вечеря. Ночівля.

14-й день: 01.07 (Нд.) – Участь в божественій літургії в монастирі. Виїзд і прибуття в Київ. 

Інші новини

  • Відпочинок в Греції
    Підприємництво
    Шановні друзі! Спеціально для своїх друзів та членів ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" на літній період 2018 року з червня по серпень 2018 року розроблена програма літнього відпочинку в найкращих містах Греції на березі Егейського моря. Дев"ять днів з дорогою ( комфортабельний автобус с досвідченими водіями), шість днів -сім ночей безпосередньо в елітному отелі на березі моря з білим піском, унікальна природа, грецька гостиність, середземноморська кухня, пологий берег спеціально для відпочинку діточок. Буде можливість побачити унікальні місця. В тому числі - восьме чудо Світу " Метеори". Незабутні і тільки позитивні враження чекають на Вас. Відповідальний за організацію заходу - Голова ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" Корецький Микола Христофорович. Телефон для зв"язку 0504542879. Електронна пошта profmykolakoretskyi@ukr.net .
  • Еллада: Відпочинок для богів
    Підприємництво
    Греція – країна, що приймає гостей, немов богів Олімпу, де серед самобутньої природи панує атмосфера спокою. Чому цьогоріч варто відвідати цю країну – розповіли посол Греції в Україні, Георгіос Пукаміссас та президент Грецької національної туристичної організації Бабіс Каріталіс