Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

ГРЕЦЬКІ КАНІКУЛИ (ОЛІМПІЙСЬКА РІВ’ЄРА), 9 днів

ГРЕЦЬКІ КАНІКУЛИ (ОЛІМПІЙСЬКА РІВ’ЄРА), 9 днів

ГРЕЦЬКІ КАНІКУЛИ (ОЛІМПІЙСЬКА РІВ’ЄРА), 9 днів

ГРЕЦІЯ

Тривалість: днів - 9 
Маршрут: Київ - Умань - Одеса - Паралія Катеріні - Салоніки - Метеори - Лутра Арідея - Афіни - Одеса - Умань - Київ 
Вартість на 1 люд.: 269 EUR (оплата в грн) 
Кількість туристів: 1

Транспорт: Автобус
Міста відправлення: Київ, Одеса, Умань 
Харчування
Розміщення:

Опис:

Ласкаво просимо  в Грецію. Країну історії, культури і демократії. А іще країну найсмачніших в світі маслин, сиру  фета, приготованих на грилі морепродуктів і запального танцю сіртакі. Прекрасне поєднання ціни і якості. Кожний день море! Навіть відвідуючи екскурсії ми не забуваємо про море. Програма максимально збалансована. В нашому турі кожен відчує себя греком: і скупається в лазурному морі, релаксне в термальних водах Арідеї, доторкнеться до старовини, захопиться унікальною природою і відчує всю духовну потужність монастирів Метеор. Але найголовніше, кожний може весело провести час і завести нові знайомства. Пориньте в кілька днів в світ Стародавньої Греції, Відчуйте на себе грецьке гостинність в екскурсійно турі Грецькі канікули - олімпійська Рів'єра

Переваги туру:

7 ДНІВ В ГРЕЦІЇ

Збалансована екскурсійна ПРОГРАМА

Багато вільного часу

ВІДПОЧИНОК НА МОРІ

ПРОГРАМА ТУРУ

1 день: Київ - Умань - Одеса

На дату виїзду 23.06 діє SPO-вартість + ЕКСКУРСІЯ В Метеори В ПОДАРУНОК !!!

О 7:00 - збір групи, зустріч з представником компанії DAV CLUB

7:15 - відправлення з Києва, Південний термінал ж / д вокзалу.

Приєднання туристів:

~ 10: 30-10: 45 - м Умань (заправка ОККО на виїзді з міста по трасі Київ-Одеса)

~ 13: 30-14: 45 - м Одеса (зупинка 8 тролейбуса в сторону міста на центральному автовокзалі Одеси).

Переїзд по території України-Румунії-Болгарії.

 

 

2 день: Олімпійська Рів'єра

Прибуття в Грецію.

Розміщення в апарт-готелях і вілла на олімпійській Рів'єра, на березі Егейського моря. Тут Ви зможете оцінити Знамените грецьке гостинність, привітність і провести вечір в затишному ресторанчику.

Вільний час. Ночівля.

3 день: Салоніки

Сніданок.

Вільний день. Відпочинок на морі - сонце, море, пляж, пальми і чудовий настрій! Мальовниче узбережжя бути не може НЕ підкорити Вас найчистіший морем, ласкавим сонцем, бурхливої ​​середземноморської рослинністю і гостинності.

Після обіду пропонуємо екскурсію в Салоніки (10 €) - другий за значимістю місто Греції. Це дивовижний курорт і колиска національної культури одночасно. Колоритні ландшафти, розвинена туристична інфраструктура, приємний клімат - все це забезпечив салон репутацію ідеального місця для відпочинку. Це місто любимо мандрівниками, і греки ставляться до нього з особливою благоговіння. Крім другого назви - Салоніки - він відомий в світі під різними поетичними епітет. Його називають «Святим містом», «Місто, якого співають хвалу», «Благословенна столиця». Насправді Салоніки поступаються Афінам лише за розмірами і чисельністю населення. Історичну роль цього міста переоцінити важко.

Ночівля.

4 день: Метеори

Сніданок.

Поїздка на Метеори (від грец. - «ширяють у повітрі»), (35 € / дор, 25 € / діти до 12 років).

Відвідування монастиря (вх. Квитки оплачуються додатково ~ 2-3 €). Цей унікальний природний феномен, що знаходиться на відстані 250 км від Паралии, по праву вважається 8-м Дивом Світу. Метеора по-грецьки означає «ширяє в повітрі». Цим словом позначається комплекс відкритих до Відвідування монастирів і скитів, заснованих православним святим ченцем Опанасу метеорскі, які і справді майже витають в небесах. Споруджені на висоті від 300 до 400 метрів, на Скелястих вершинах вражаюче крутизни, монастирі немов дивляться через долину Піньоса на простори древньої Еллади. Неприступний кам'яні стовпи, що утворилися мільйони років тому, повністю відрізаний від світу, стали притулок монахів-самітників ще з XI століття. До 1920 р бажаючим потрапити в монастир доводилося або дертися сюди по хитко приставним сходах висотою 30 м і більше (драбини при малейшей небезпеки затягували нагору), або підніматися на мотузка в плетених сітці. Сьогодні до монастирів прокладені дороги і мости. Однак постачання Деяких монастирів і по сей день здійснюється за допомогою таких сіток. Сьогодні Ви зможете відвідати колиску православ'я (монастир) і насолодитися чудовим пейзажами.

Після відвідин Метеор пропонуємо відпочити і пообідати в національній грецькій таверні.

Повернення в аппарт готелі і вілли.

Вільний час. Відпочинок на морі.

Ночівля.

5 день: Лутракі

Сніданок.

Для бажаючих поїздка в Лутракі (25 € / дор, 20 € / діти до 15 років).

Казково красиві гори, чисте повітря і кришталева вода гірських потічків очікують вас в містечку Лутракі, розташованому недалеко від міста Арідея. «Сад Едему», як його ще називають, вразить самого вимогливих мандрівника. Багата рослинність, водоспади, запаморочливе ущелині, яке простягнулося на 15 км уздовж річки, таємничі сталагмітові печери - і все це посеред смарагдово-зеленого лісу, через Який протікає річка Термопотамос (грец.: Тепла річка). Ви зможете відвідати гарячі лікувальні джерела під відкритим небом, відомі ще з часів Олександра Македонського. Лікувальна вода в течение багатьох століть впливала на здоров'я людини. Її терапевтичні властивості показані при хворобах суглобів і кісток, дихальної системи, гінекологічним і шкірних захворювань, нервової системи, порушеннях циркуляції крові. Лікувальна питна вода рекомендується при захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок, травної системи, а також при поганій циркуляції крові. Гідролечебніца розпорядженні комплексом природних водоспадів з термальною водою і 4-ма басейнами (4 м х 2.5 м), а також басейном олімпійських розмірів (25 м х 12 м) під відкритим небом (вх. Квитки в басейн оплачуються додатково).

Повернення в аппарт готелі і вілли.

Вільний час. Відпочинок на морі.

Ночівля.

6 день: Афіни

Для бажаючих нічний виїзд 00-00 в Афіни  на факультативну екскурсію з відвіданням Акрополя (харчування сухий пайок) (50€/взр, 45€/діти до 15 лет, вх. квиток оплачується додатково ~20€)
~ 07:00-08:00 - прибуття в Афіни. Оглядова екскурсія по містуАфіни - це не  тільки історія Греції, а і історія всього людства. Місто великих поетів та філософів. Вся грецька культура народилась тут, в Афінах. Гуляючи по вузьким вуличкам столиці Греції, ви зразу відчуєте неповторну атмосферу, що панує на цих благословенних землях. Знайомство з основними визначними місцями давньої та сучасної столиці Греції: Президентський палац, Олимпійський стадіон, Афінський університет, будівля Парламенту, а також відвідання Акрополя зі знаменитими храмами Парфенон и Ерейхтеон.
Вільний час.
Повернення в апарт готелі і вілли. Ночівля.

7 день: Олімпійська Рів’єра

Сніданок в готелі.
Вільний час. Відпочинок на морі.
Вечерня програма "Грецький вечір" (25€) в таверні з анімаційною програмою і необмеженою кількістю вина - прекрасне завершення нашої грецької мандрівки. Тут Ви зможете не тільки спробувати смачну грецьку кухню, але і прийняти участь у запальних грецьких танцях. Ви побачите національні костюми і танці з різних регіонів Греції.
Повернення в апарт готелі і вілли. Ночівля.

8 день: Виїзд в Україну

Сніданок в готелі.
09:00 звільнення номерів.
Збір групи.
Переїзд в Україну, по території Болгарії-Румунії-Молдови.

9 день: Одеса - Умань - Київ

Орієнтовне прибуття в м.Одеса 14:00-14:30 (Автовокзал).
Ор
ієнтовне прибуття в м.Умань 17:30-18:00 (заправка «ОККО»). 
Ор
ієнтовне прибуття в м.Київ після 21-00.

Примітки:

*** Додаткові екскурсії підтверджуюєтся при групі не менше 20 чол. 
*** Послуга "кондиціонер в номері" оплачується додатково; 
*** туроператор не несе відповідальності за зміни вартості вх. квитків і коливання курсу валют; 
*** обіди і вечері проводяться у вільний від екскурсійного обслуговування час; 
*** залогова сума при розміщені дитячих груп в готелі (20€/чол.) повертається при звільнені номерів в належному стані.

Орієнтовні ціни на вхідні квитки:
Акрополь ~ 15-20€/чол.; 
Лутракі: вх. білет в басейн ~ 2€/чол.

Включено у вартість:

розміщення в апарт-отелях та віллах;

Харчування: сніданки;

Проїзд автобусом туристичного класу;

Групове страхування;

Сіпровід керівником фірмы.

Не включено до вартості:

При відсутності біометричного паспорту обробка документів - 10€;

При відсутності біометричного паспорта консульський збір (грецька віза): 35€+25€ - дорослі; 25€-студенти/пенсіонери/діти до 18 років (оплата візи відбувається ОСОБИСТО  туристами при подачі документів);

Рекомендовані екскурсії, вхідні квитки в екскурсійні центри, музеї і т.д.;

Харчування по програмі: обіди/вечері;

Проїзд в громадському транспорті;

Особисті витрати.

Знижки/Доплати:

Знижка за місце в останньому ряду (не розповсюджується на бронювання туру по СПО и ранньому бронюванню. Знижки не  можуть сумуватися) - 631 грн

При відсутності біометричного паспорту обробка документів - 316 грн

Доплата за 3 ряд в автобусе - 347 грн

Доплата за 2 ряд в автобусе - 473 грн

Доплата за 1-місне розміщення - 2841 грн

 

 

Інші новини

  • Відпочинок в Греції
    Підприємництво
    Шановні друзі! Спеціально для своїх друзів та членів ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" на літній період 2018 року з червня по серпень 2018 року розроблена програма літнього відпочинку в найкращих містах Греції на березі Егейського моря. Дев"ять днів з дорогою ( комфортабельний автобус с досвідченими водіями), шість днів -сім ночей безпосередньо в елітному отелі на березі моря з білим піском, унікальна природа, грецька гостиність, середземноморська кухня, пологий берег спеціально для відпочинку діточок. Буде можливість побачити унікальні місця. В тому числі - восьме чудо Світу " Метеори". Незабутні і тільки позитивні враження чекають на Вас. Відповідальний за організацію заходу - Голова ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" Корецький Микола Христофорович. Телефон для зв"язку 0504542879. Електронна пошта profmykolakoretskyi@ukr.net .
  • Еллада: Відпочинок для богів
    Підприємництво
    Греція – країна, що приймає гостей, немов богів Олімпу, де серед самобутньої природи панує атмосфера спокою. Чому цьогоріч варто відвідати цю країну – розповіли посол Греції в Україні, Георгіос Пукаміссас та президент Грецької національної туристичної організації Бабіс Каріталіс