Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Болгарія православна + відпочинок на морі

Болгарія православна + відпочинок на морі

Давайте відкриємо для себе Болгарію - Болгарію Православну. Відвідаємо Святі монастирі, відчуємо подих часу, зустрінемося з цікавими людьми. І разом - відпочинемо на Чорному морі. Покуштуємо болгарські смаколики, побуваємо в найкращих місцях. Обіцяємо незабутню подорож!
Болгарія православна + відпочинок на морі.

ПАЛОМНИЧЕСТВО
Маршрут поїздки Київ - транзит територією Румунії - проїзд по Болгарії - Сарафово - Київ
тривалість і вартість поїздки 11 днів / 10 ночей - 240 євро.

01.09. - 13.09.18
12 днів / 11 ночей - 250 євро, транспорт - автобус.
У вартість входить проживання в готелі в 2-х, 3-х місних номерах зі сніданком в Сарафово, проживання в монастирських келіях - 1 нічліг, проїзд комфортабельним автобусом Київ - Сарафово - Київ, медстраховка на суму 30 000 євро, трансфер від Сарафово по монастирях.
У вартість НЕ входить і додатково оплачується (з людини) факультативні екскурсії, додаткове харчування, особисті витрати, сувеніри.
УВАГА ! При формуванні групи за 30 днів до дати поїздки - Болгарська віза безкоштовно!
Дати виїзду з Києва:
1-й день - прибуття в м.Бургас (Болгарія, квартал Сарафово). Зустріч, розселення. Урочистий вечір, гала-вечеря (подарунок від фірми).
2-й день - сніданок в Сарафово / бонус /, від'їзд в 10.00 - м. Поморье (чоловічий монастир Св.Георгія Побідоносця), г. Несебр (церква Св.Богородиці, монастирі), вільний час. Приїзд в м. Бургас (квартал Сарафово), вечеря (самостійно), нічліг.
3-й день - сніданок / бонус / в г.Бургас (квартал Сарафово), від'їзд в 10.00 - м.Бургас, оглядова екскурсія по місту, вільний час, прогулянка по морському парку, відвідування кафедрального храму «Св. св. Кирила і Мефодія », монастиря Св.Богородиці. Переїзд в м.Созопол, відвідування церков, де зберігаються мощі Івана Хрестителя, виявлені 28.07.2010г. археологами на острові Св.Івана, церква Св. Богородіци- XVII століття.
Вільний час, вечеря (самостійно), нічліг.
4-й день - сніданок в Сарафово / бонус /, від'їзд в 08.00 - м.Казанлик - Долина Троянд (відвідування музею троянд, екскурсія - подарунок від фірми). Шипка, відвідування Храм-пам'ятника «Різдво Христове», меморіал перемоги в Шейново, пам'ятник Свободи, музей «Шипка» (екскурсія - подарунок від фірми). Відвідування чинного Сокальського монастиря. У церкві зберігається ікона Богородиці, написана габровським майстром Христо Цоневим. У 1968 р в монастирі збудовано каплицю, прикрашена іконами Захарія Зографа. Відвідування етнографічного комплексу Ет'р / Габрово / - (факультативна екскурсія). Від'їзд в Дряновській монастир «Св. Архангел Михаїл », вечірня служба, вечеря*, нічліг в келіях монастиря.
5-й день -  ранкова служба, сніданок (самостійно), від'їзд в 09.00ч - Кіліфаревській монастир «Різдва Пресвятої Богородиці», Капіновській монастир «Св. Нікола », Плаковскій монастир« св.Іллі » (ікона -« Христос Великий Архієрей »). Вільний час. Від'їзд в Дряновській монастир «Св. Архангел Михаїл », вечірня служба, вечеря *, нічліг в келіях монастиря
6-й день - ранкова служба, сніданок (самостійно), від'їзд в 09.00ч - м.Веліко-Тирново. Відвідування Кафедрального собору, історико-архітектурного музею - заповідника Царевец (факультативна екскурсія). Від'їзд в 15год в Сарафово. Приїзд в Сарафово, вечеря (самостійно), нічліг.
7-й - день сніданок в Сарафово / бонус /, вільний час, вечеря (самостійно), нічліг.
8-й - день сніданок / бонус / в м.Бургас (квартал Сарафово), для бажаючих (факультативна екскурсія) - поїздка до Туреччини на 1 день.
9-й - день сніданок в Сарафово / бонус /, вільний час, вечеря (самостійно), нічліг
10-й - день сніданок в Сарафово / бонус /, вільний час, вечеря (самостійно), нічліг
11-й - день сніданок в Сарафово / бонус /, вільний час, прощальну вечерю (подарунок від фірми), нічліг.
12-й - день сніданок в Сарафово / бонус /. Від'їзд до Києва
Вечеря * - приготування їжі самостійно.
Паломницький тур відбудеться за групі не менше 7 осіб.
Фірма залишає за собою право змінювати програму паломницького туру без зменшення загального обсягу послуг.

Інші новини

  • Відпочинок в Греції
    Підприємництво
    Шановні друзі! Спеціально для своїх друзів та членів ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" на літній період 2018 року з червня по серпень 2018 року розроблена програма літнього відпочинку в найкращих містах Греції на березі Егейського моря. Дев"ять днів з дорогою ( комфортабельний автобус с досвідченими водіями), шість днів -сім ночей безпосередньо в елітному отелі на березі моря з білим піском, унікальна природа, грецька гостиність, середземноморська кухня, пологий берег спеціально для відпочинку діточок. Буде можливість побачити унікальні місця. В тому числі - восьме чудо Світу " Метеори". Незабутні і тільки позитивні враження чекають на Вас. Відповідальний за організацію заходу - Голова ГС " Київське міське товариство греків імені Костянтина Іпсіланті" Корецький Микола Христофорович. Телефон для зв"язку 0504542879. Електронна пошта profmykolakoretskyi@ukr.net .
  • Еллада: Відпочинок для богів
    Підприємництво
    Греція – країна, що приймає гостей, немов богів Олімпу, де серед самобутньої природи панує атмосфера спокою. Чому цьогоріч варто відвідати цю країну – розповіли посол Греції в Україні, Георгіос Пукаміссас та президент Грецької національної туристичної організації Бабіс Каріталіс