Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Навчання у Греції

Навчання у Греції
Шановні  друзі! Компанія " Грік Груп" ( www.greekgroup.com.ua ) - єдина компанія, яка надає інформаційні- консультаційні послуги зі вступу українських випускників в державні університети Греції. Вища освіта Греції представлена 48 університетами з 600 факультетами ( вони розділені за 5 напряками - гуманітарні, юридичні, суспільні науки; технологічні ; охорони здоров"я; технічні; економіки та управління).
Ми вдячні Вам за те, що Ви звернетеся  до нас з запитами на співпрацю. Ми гарантуємо Вам 100% вступ на один із 20 обраних Вами факультетів одного напрямку. Греція надає самі найкращі умови для вступу та навчання іноземних студентів. Вступ - без Вашої присутності, без ЗНО, без додаткових і творчих іспитів, по балам Вашого атестату, без знання новогрецької мови на момент вступу. Вже наприкінці вересня Ви отримаєте наказ на зарахування до університету. Після цього - ми реєструємо Вас на мовні курси ( 8 місяців в Афінах - новогрецька мова , вартість всього 740 євро). Після складання іспитів на сертифікат В2  - продовжуєте навчання за спеціальністю на 1 курсі. Термін навчання в бакалавраті - 4 роки, в магістратурі - 2 роки. Навчання - бескоштовне, тобто Ви не платите за навчання всі 4 ( плюс 2 ) роки. Крім того, бескоштовне трьохразове харчування, проживання в гуртожитку, медичне страхування. Диплом визнається у всьому світі. 
На протязі 3 місяців наші студенти отримують ВПЖ ( вид на проживання ). Який надає можливість подорожувати всією Європою та надає право офіційно працювати. Влітку вже після курсів всі працюють і отримують зарплату від 500 євро на місяць. 
Шановні друзі! В часі ми вже практично завершуємо прийом документів. Залишилось 10-15 днів на прийом документів на вступ до університетів Греції в 2018навчальному році. Просимо визначитися, наш офіс знаходиться в Києві ( вул. Жилянська, 146, офіс 117). В любий день ,після Вашого попереднього дзвінка - готові з Вами зустрітися. Можливі любі формати для спілкування.

Інші новини

  • " Українські студенти успішно в Афінах здали іспит на Сертифікат В2 ( новогрецька мова)"
    Освіта
    Шановні друзі! Вітаємо наших студентів з України з успішним складанням іспиту на знання новогрецької мови в Національному університеті імені Каподістрія ( м.Афіни). Вчергове учасники програми Компанії "Грік Груп" - " Бескоштовна освіта в державних університетах Греції для українських студентів" показали найкращі результати. З 10-ти можливих балів при прохідному 5 балів - у всіх студентів результати більше за 6 балів. А Юлія З. - наша розумниця, здала іспит аж на 9,4 бала; Анастасія З. - на 8,2 бала. Найбільше хвилювань було у Влади К. та її батьків. Влада як ї інші студенти довели, що немає ніяких підстав для хвилювань, що новогрецьку мову можно вивчити за 8 місяців. Її результат - 8,0 балів.