Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Міжнародні фестивалі творчості, які проводяться в чудовому місці - м. Бургас (Республіка Болгарія) на березі Чорного моря

Міжнародні фестивалі творчості, які проводяться в чудовому місці - м. Бургас (Республіка Болгарія) на березі Чорного моря

Шановні друзі! 
Запрошуємо взяти участь в літніх Міжнародних фестивалях творчості, які проводяться в чудовому місці - м. Бургас (Республіка Болгарія) на березі Чорного моря. Учасники Фестивалю, їх рідні та близькі будуть мати можливість не тільки стати учасниками, глядачами, але й чудово відпочити в Мініотелях зі всіма зручностями Курортного селища Сарафово ( поселення в 2-3 місних номерах, телевізор, холодильник, кондиціонер, 5-и разове харчування для дітей і 3-х разове длядорослих), а також ознайомитися з культурою, історією Болгарії. Проїзд в обидві сторони з Києва забезпечується автобусом. 
1. Десятий Міжнародний Фестиваль творчості " Морський бриз" Сарафово 2018. Виїзд з Києва 23.06 до 05.07.2018 року. Або 23.06 до 08.07.2018 року. Сам фестиваль проходить 29.06-01.07 2018 року. 
2. Шостий Міжнародний фестиваль творчості " Зірки на хвилях Бургасу" Сарафово-2018. Виїзд з Києва 07.07до 19.07.2018 року, або 07.07 до 22.07.2018 року. Сам фестиваль проходить 09.07- 11.07.2018 року. 
3. Дев'ятнадцятий Міжнародний фестиваль - конкурс циркового мистецтва " Понтійська арена -2018. Вища ліга в Болгарії . м. Бургас" . Виїзд з Києва 21.07 до 02.08 2018 року, або 21.07 до 05.08.2018 року. Сам фестиваль проходить з 23.07 до 24.07. 2018 року. 
Умови участі, організації поіздки, фінансові витрати тощо будуть повідомлені додатково після Вашого звернення з намірами щодо участі у Фестивалях ( телефон 0504542879, електронна адреса: profmykolakoretskyi@ukr.net). 
Просимо визначитися з участю, повідомити до 20 травня 2018 року. та надати заявки, необхідний пакет документів.

Інші новини

  • Звернення ГО "Союз греків України"
    Міжнародні зв'язки
    Грецька громада України шокована інформацією світових ЗМІ про нібито зростаючу допомогу з боку грецьких компаній країні-агресору в питанні обходу санкцій та висловлює з цього приводу свій рішучий протест! Ми, греки, одна з найбільших національних меншин в Україні, хочемо нагадати грецьким підприємцям і судновласникам, що росія, яка 24 лютого розпочала проти України повномасштабну війну, повністю знищила місто Маріуполь - центр грецької культури в одній з найбільших країн Європи. Місто, в якому з 24 лютого загинуло понад 25 тисяч людей, серед яких кожен п’ятий мав грецьке коріння. Росія залишила без даху над головою декілька мільйонів громадян України, серед яких левова частка – греки. Не мають прощення і оправдання жахіття, які російські військові скоїли на київщині – землі засновників грецької революції Костянтина та Олександра Іпсіланті, чернігівщині – землі грецьких купців Зосимів – людей, які фактично профінансували грецьку незалежність, одещині – центрі, де відродилася і з якої реалізувалась ідея незалежності Еллади. Те, що відбувається на новоокупованих територіях східних та південних областей України, гірше за грецьку операцію НКВС в декілька разів. Сьогодні допомога росії дорівнює знищенню демократії, свободи, здорового глузду! Ми закликаємо всі грецькі компанії, грецький бізнес та весь грецький народ сьогодні, 9 травня, сказати рішуче ОХІ російському фашизму! Ми звертаємося до влади Греції з проханням вплинути на людей, які сьогодні, допомагаючи росії обійти санкції, сприяють їй у знищенні України та всього демократичного світу!
  • Міжнародний форум " Україна пам'ятає! Світ визнає!"
    Міжнародні зв'язки
    За запрошенням Оргкомітету прийняв участь у засіданні Міжнародного форуму " Україна пам'ятає! Світ визнає!" У зв'язку з 85- ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні. Засідання Міжнародного форуму відбулося в Мистецькому арсеналі. Свою підтримку Україні засвідчили президенти країн, керівники Уряду, сенатори, депутати, очільники Міністерств закордонних справ багатьох країн, окремо слід відзначити участь у форумі - очільників та представників Світового Конгресу Українців.
  • Заява КРОДУГ з приводу виступу псевдо-українського колективу на фестивалі в Греції
    Міжнародні зв'язки
    Координаційна Рада об’єднаної діаспори українців Греції просто шокувала нас подією, що сталася на фестивалі в Греції. З заявою ви можете ознайомитися у вкладенні. Київське міське товариство греків розділяє обурення наших побратимів з Греції. Ця...