Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

19-21 квітня 2018 року виставка «Освіта та кар’єра – 2018» та «Освіта за кордоном»

19-21 квітня 2018 року виставка «Освіта та кар’єра – 2018» та «Освіта за кордоном»

19-21 квітня 2018 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ) розпочне свою роботу виставка «Освіта та кар’єра – 2018» та «Освіта за кордоном». 
Наша Компанія "Greek Group" практично єдина в Україні, яка надає унікальні інформаційно-консультаційні послуги щодо вступу українських випускників до державних університетів Греції. 
Переваги перед іншими країнами починаються з першого етапу - вступу до університету. Вступ до університету по балам атестату, без ЗНО, без вступних іспитів, без безпосередьої присутності абітурієнта, на момент вступу знання грецької мови не вимагається. На вибір пропонуються 600 факультетів 48 державних університетів Греції - бакалаврські, магістерські, докторські програми. 
На протязі навчання 
(4 роки - бакалаврат, 2 роки - магістратура) - відсутня оплата за навчання, тобто повністю безкоштовне навчання та суттєва підтримка студентів з боку Грецької держави:
- безкоштовне проживання в гуртожитку, 
- безкоштовне харчування, 
- безкоштовне медичне страхування, 
- безкоштовне забезпечення навчальною та методичною літературою, 
- пільговий проїзд в громадському транспорті, 
- право на офіційне працевлаштування в межах 4 годин на день, 
- студентський Вид на проживання (ВНЖ) з правом подорожувати по Європі, 
- програми обміну студентів та можливість стажування в інших європейських країнах. 
Це доступність навчання, практично, для всіх абітурієнтів незалежно від економічного та соціального статусу. Всі мають можливість поступити та вчитися безкоштовно на всіх спеціальностях, включаючи медичні та творчі. 
Це високий рівень викладання, відсутність корупції та європейський диплом.

 

Інші новини

  • " Українські студенти успішно в Афінах здали іспит на Сертифікат В2 ( новогрецька мова)"
    Освіта
    Шановні друзі! Вітаємо наших студентів з України з успішним складанням іспиту на знання новогрецької мови в Національному університеті імені Каподістрія ( м.Афіни). Вчергове учасники програми Компанії "Грік Груп" - " Бескоштовна освіта в державних університетах Греції для українських студентів" показали найкращі результати. З 10-ти можливих балів при прохідному 5 балів - у всіх студентів результати більше за 6 балів. А Юлія З. - наша розумниця, здала іспит аж на 9,4 бала; Анастасія З. - на 8,2 бала. Найбільше хвилювань було у Влади К. та її батьків. Влада як ї інші студенти довели, що немає ніяких підстав для хвилювань, що новогрецьку мову можно вивчити за 8 місяців. Її результат - 8,0 балів.