Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Зустріч індійських гостей в м. Києві

Зустріч індійських гостей в м. Києві

Після мого візиту в Селиконовую долину Індії (р. Хаджибарад ) делегація індійських IT - шників, програмістів, керівників компаній - розробників програмного забезпечення у нас - в Києві.

Зустрічаємо індійських гостей в Аеропорту "Бориспіль" снігом, морозною погодою, не зовсім звичною для наших південців. Але тримаються молодцем, не мерзнуть, не кутаються. Після поселення в Готелі "Київ" провели дружню вечерю в традиційному індійському ресторані "Бомбей".

Наші гості високо оцінили роботу індійських кухарів, але на завтра просять нашу традиційну українську кухню, про яку багато чули: борщ, вареники, соління...

Завтра починається наша напружена програма: о 10 годині - зустріч з викладачами Таврійського національного університету імені в. І. Вернадського (Івана Кудрі, 33,      каб. 206), після - екскурсія в Києво-Печерську Лавру.

В суботу, знову ж о 10 годині, знову ж таки на Івана Кудрі,33 - зустріч з київськими ІТ - шниками. У понеділок - об 11 годині у Київській торгово - промисловій палаті (ТПП) відбудеться семінар.

Участь в якому підтвердили понад 15 київських компаній, зацікавлених в нових програмних продуктах і розробках. А о 15 годині - зустріч в одній з кращих Київських шкіл з презентацією програми "Електронний щоденник".

Запрошуємо всіх зацікавлених на наші зустрічі. Сподіваємося, що у нас вийде і зустрічі, й нові контакти, нові розробки.

Інші новини