Київське міське товариство греків ім. Костянтина Іпсіланті
Громадська організація «Союз греків України»

Запрошуємо Вас взяти участь в унікальному паломницькому турі по Святих місцях з відвідуванням Святого Афона

Запрошуємо Вас взяти участь в унікальному паломницькому турі по Святих місцях з відвідуванням Святого Афона

Любі друзі! Запрошуємо Вас взяти участь в унікальному паломницькому турі по Святих місцях з відвідуванням Святого Афона. Кращий час для поїздки - з 2 жовтня по 13 жовтня (12 днів / 11 ночей). Виїзд з Києва на комфортабельному автобусі. Ціни та витрати - мінімальні. Супроводжує досвідчений духовний наставник протоієрей Дмитро. Чоловіки відвідують більшість монастирів Святої гори Афон, поклоняються Християнським Святиням. Причащаються і отримують духовні настанови. Жінки зупиняються в ці дні в готелі і для них організовується додаткова програма - матимуть можливість з моря побачити Святі місця - Афон. Кількість місць-обмежена. Залишилося десять. Не пропустіть таку унікальну можливість. Повідомте нам про своє рішення до 15 вересня 2017 роки (sakoretska@ukr.net, тел. 0504542879).
Паломницька програма в Грецію з відвідуванням Афона
12 днів / 11 ночей (02.10 - 13.10.17)
1-й день 02.10 (Пн.) 7.00 - виїзд від храму св. великомучениці. Варвари на комфортабельному автобусі. Проїзд через Румунію. В м. Сучава заїзд в монастир і поклоніння мощам св. Іоанна Сучавського. Ночівля в готелі по дорозі.
2-й день 03.10 (Вт.): Транзит через Румунію і Болгарію. Ночівля в готелі по дорозі.
3-й день 04.10 (Ср.): Сніданок. Від'їзд в м Салоніки і відвідування храмів св. Димитрія Солунського, св. Софії, св. Григорія Палами та ін. Переїзд в м Каламбака (Метеора, Греція). Розміщення в готелі. Вечеря. Ночівля.
4-й день 05.10 (Чт.): Сніданок. Паломництво в монастирі Святої Метеори (відвідування 4-х монастирів). Відправлення в м Ігумениця в порт, пором на о. Керкіра (Корфу). Розміщення в готелі. Вечеря. Відпочинок на морі. Ночівля.
5-й день: 06.10 (Пт.) Сніданок. Відвідування храму свят. Спиридона Триміфунтського, поклоніння мощам свят. Спиридона. Відвідування храмів і монастирів о. Керкіра. Пором в Ігуменіцу, виїзд в м. Уранополіс. Прибуття в готель. Вечеря. Ночівля.
6-й день: 7.10 (Сб.) - Сніданок в готелі. Отримання диамонітіріона (дозвіл на перебування) в представництві Святої Гори в г.Урануполі (за попереднім дозволом, отриманим паломницьким відділом храму св. Вмц. ВАРВАРИ). Купівля квитків на пором. Відправлення на поромі на Святу Гору. Вихід з порома на пристані монастиря (залежить від отримання дьямонітіріона). Розміщення в монастирському готелі. Трапеза. Участь у вечірньому богослужінні.
6 - 9 дні. (7.10 - 10.10) АФОН
Перебування на Святому Афоні в монастирях. Поїздки по св. горі з відвідуванням монастирів: Пантократор, Ватопед, Хиландар, Есфігмен, Зограф, Івірон, Ставронікіта, Філофей, Дохіар, Велика Лавра, Пантелеімон та інших. Під час перебування на Святій Горі паломники живуть за статутом монастирів, відвідують церковні служби. У монастирях трапеза - 2 рази на добу: вранці і ввечері.
9-й день: 10.10 (Вт.) - О 12.00 відплиття на поромі в м. Уранополіс в готель. Відпочинок на морі. Ночівля.
10-й день: 11.10 (Ср.) Сніданок. Від'їзд через м. Салоніки в Болгарію, відвідування монастиря св. Іоанна Рильського і поклоніння мощам святого. Ночівля в готелі по дорозі.
11-й день: 12.10 (Чт.) - Переїзд через Болгарію і Румунію в Україну. Ночівля в готелі по дорозі.
12-й день: 13.10 (Пт.) - Прибуття до Києва.
Вартість поїздки: 535 євро. (Min група 7 чол.)
У вартість включено:
1. Проживання в готелях;
2. Пороми на о. Корфу, Афон і назад;
Додатково оплачується:
1. Вартість візи, страховки - 60 євро / чол., Диамонітіріон - 25 євро;
2. Харчування в дорозі, переїзди по св. горі, відвідання платних місць і ін. особисті витрати оплачуються самостійно.
3. Для жінок додатково оплата за проживання 3-х ночей в готелі в м. Уранополіс - 60 євро і за бажанням екскурсія (корабель) уздовж св. гори Афон - 20 євро.

Інші новини

  • ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΠ’ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ   ЗВЕРНЕННЯ  ПРЕЗИДЕНТА ГРЕЦЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ  КАТЕРИНИ САКЕЛЛАРОПУЛУ З НАГОДИ РІЗДВЯНИХ ТА НОВОРІЧНИХ СВЯТ ДО ГРЕКІВ УКРАЇНИ
    Культура
    Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνομαι, ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους, σε όλους εσάς, τους ομογενείς μας, τους απανταχού Έλληνες. Όλους εσάς που, όπου και αν βρίσκεστε, διαφυλάσσετε ευλαβικά τη μητέρα πατρίδα στη μνήμη και στην καρδιά σας. Εσάς που παλέψατε να γεφυρώσετε αντιθέσεις ανάμεσα στον τόπο της καταγωγής και τις νέες σας πατρίδες, που μοχθήσατε, δημιουργήσατε, διακριθήκατε, όχι μόνο προοδεύοντας σε ατομικό επίπεδο, αλλά διαπρέποντας και σε συλλογικό, τιμώντας έτσι τις ελληνικές σας ρίζες, βαθύ και στέρεο κομμάτι της ταυτότητας σας.
  • З Днем Української Державності!
    Культура
    Греки України вітають з Днем Української Державності! Ми - за Перемогу, за сильну Українську Державу, за майбутнє наших дітей у вільній, свободній, демократичній Україні! Від імені Президії ГО" Союз греків України" Корецький М.
  • Заява ГО "Союз греків України"
    Культура
    В контексте існуючої загрози воєнного вторгнення Росії, наша організація отримує чимало звернень у тому числі від мешканців Греції із запитаннями про ситуацію в Україні та становище представників нашої спільноти. Тож, в сьогоднішній ситуації хочемо висловити публічну позицію нашої організації. Греки України є невід'ємною складовою Української держави та Українського народу. Наші предки зробили свій неоцінимий вклад у розвиток її державотворчих процесів та демократичного курсу. Не випадковим є й те, що з українських земель, а саме зі створеної в Одесі організації «Філікі Етерія», фінансованої братами Зосимами з Ніжина та очоленої представниками сім'ї Іпсіланті з Києва, почалася незалежність Греції, 200 річчя якої ми відсвяткували в минулому році.